vinerea demisionarului – reconstituirea

17 noiembrie 2006
am golit sertarele si-am transvasat continutul lor la cosul de gunoi. cind cosul a fost plin, am adus citiva saci-pubela, pe care i-am umplut in ritm alert. mai aveam o carte apartinindu-mi, un caiet si citeva foi de hirtie, pe care la o analiza atenta le-am rupt in doua, apoi in patru, apoi in 16 si le-am cazat la capitolul gunoi. continutul caietului n-avea nici o relevanta, asa ca a aterizat si el in gramada de aruncat, iar cartea mi-o imprumutase un senior al protocoalelor haut dbit, asa ca am lipit un post-it cu gingase multumiri si mentiunea noii mele adrese profesionale, si am reexpediat-o posesorului.
 
epurarea continutului informatic a fost mai putin laborioasa. dupa intrebarea de circumstanta doriti sa pastrati ceva si nuuul ulceros care-a urmat, o linie de comanda rm rf a rezolvat totul.
am depus pe birou badge-uri, chei, telefon, portabil .
 
cum venisem cu miinile in buzunare, tot asa am plecat, cu stinga pipaind cecul din buzunarul hainei. am o neputinta principiala in a asuma ultimele dati, de orice factura ar fi ele, da de data asta a fost o placere.
 si-a fost si mai placut cind soarecele b m-a sunat chitzcaind in hohote, reprezentanta solaris din cartier a fost convocata sa recupereze urgent si imperativ fisierele sterse, c si a au luat sacii pubela in birou la ei si-au demarat operatiunea puzzle la amiaza.  
parc-am reformatat partitia aia, nu ?


Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X